Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka Martina Pártlová (44) se přece jen dočkala a po čtyřicítce se těší na svého prvního potomka. Doplní tak své kamarádky Nikol Štíbrovou (37) a Veroniku Arichtevu (37), s nimiž se léta přátelí a tvoří spolu komické trio 3v1.

Pártlová poprvé nahlédla do světa šoubyznysu před dlouhými třinácti lety. Roku 2008 se zúčastnila pěvecké show X-Factor. Ač skončila na čtvrtém místě (zvítězil Jiří Zonyga), patřila k nejvýraznějším tvářím. Rodačka z Českých Budějovic se záhy poté prosadila na muzikálových prknech, kde ji vídáme dodnes.

Její výrazný a nezaměnitelný hlas slýchají také fanoušci kapely Čechomor, kde Pártlová v době necovidové vystupuje jako stálý host. V posledních letech také baví fanoušky vtipnými videi ve zmíněném triu 3v1, které se teď i s jejich dětmi rozroste na 7v1. Nikol Štíbrová se totiž téměř ve stejném termínu stane už dvojnásobnou maminkou.

Jak šel čas s Martinou Pártlovou (44), si připomeňte v galerii.

Reklama

Další články

Načítám