Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herec Thomas Calabro (61) se do povědomí diváků zapsal coby lékař Michael Mancini z populárního seriálového hitu Melrose Place, který se na obrazovkách objevoval v 90. letech a byl velmi oblíbený.

Calabro byl jediný herec, jenž se v seriálu objevoval po celu dobu jeho existence (1992-1999). Některé díly dokonce režíroval a zahrál si také v jeho volném pokračování (2009). Sympatický herec začínal v divadle. Zahrál si v několika divadelních hrách v New Yorku a brzy dostal nabídku na natáčení seriálu o partičce mladých lidí, kteří žijí v jednom bytovém komplexu s bazénem a prožívají své každodenní starosti, lásky a vztahové peripetie.

Po úspěchu Melrose Place dostával Calabro další televizní nabídky – zahrál si například v seriálech Greek, Dotek anděla, Beze stopy nebo Poslední loď. Vesměs se ovšem jednalo o menší epizodní role, které dostává i ve filmech. Rodák z Brooklynu se stále uplatňuje především jako seriálový herec, který už asi navždy bude spjat s Melrose Place.

Calabro se i jako šedesátník udržuje ve formě a vypadá stále velmi dobře. Od roku 2015 je podruhé ženatý. Z prvního manželství s Elizabeth Pryor má tři děti.

Reklama

Další články

Načítám