Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Bývalá královna biatlonu a moderátorka pořadu ShowTime na Primě Gabriela Koukalová (34) sice září vedle nového přítele Miloše, radost jí ale kazí rozvodové tahanice s dnes již bývalým partnerem Petrem Koukalem. S tím jsou od října oficiálně rozvedeni, nyní začal boj o majetek.

Gábina si myslela, že se rozvedou v přátelském duchu, ale spletla se. "Čím delší čas uplynul od rozvodu, jsem do jisté míry víc a víc zklamaná. Pořád jsem věřila tomu, že se dokážeme domluvit jako dospělí lidi, ale teď z toho nemám ten pocit, dokonce je mi to až nepříjemný v tom, že jsou zpochybňovány moje sportovní úspěchy, ocenění a dospělo to do takové fáze, že si prostě oba dva musíme brát právního zástupce. Takže v klidu to asi moc neproběhne," řekla Koukalová.

Sama se diví, jak dlouho měla růžové brýle a neposlouchala okolí, které ji často varovalo. "Je to o mně, že jsem vůbec něco takového na sobě dopustila, že v podstatě ten člověk jenom vycítil šanci a asi si mě uměl docela dobře přečíst," krčí rameny.

"Je to pro mě cenná zkušenost, jsem teď bohatší o spoustu zkušeností a věřím, že mě to hodně posílilo. Mrzí mě, že musím dát mnoha lidem kolem sebe za pravdu, a dneska si uvědomuju, jak jsem měla dlouhou dobu zavřený oči," dodala.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám