Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Před pár lety ho nikdo neznal, dnes je z nádeníka jeden z nejobsazovanějších herců v Česku.

Zdeněk Godla (48), který si kvůli loupežnému přepadení v mládí odseděl pět a půl roku ve vězení, spoléhá na přirozené herectví a před kamerou sází na to, že je v podstatě sám sebou. Rodáka z Chomutova proslavil seriál Most!. Pětačtyřicetiletý Godla následně zazářil v seriálech Rapl, Ordinace v růžové zahradě 2, Škola mého života či Terapie sdílením.

Godla si pracovně velmi dobře rozumí i s režisérem Tomášem Magnuskem, se kterým se dohodl na novém natáčení. Bastardi 4 budou dalším Magnuskovým počinem a Godla se ve filmu zhostí hlavní role.

„Jsem moc rád, že Zdeněk roli přijal. Škola mého života ukázala, že funguje skvěle! Je připravenej, férovej, pozornej. Moc se na spolupráci s ním, nejenom coby režisér, ale jako jeho parťák, protože budeme spolu hrát dvě hlavní role, těším,“ říká režisér a autor scénáře Magnusek.

„Jsem rád. S Tomášem jsme si skvěle sedli a rozumíme si. On dává herci prostor, což je důležité! Na nic si nehraje, a ještě je s ním i velká legrace,“ dodal Godla.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám