Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Fanoušci zůstali v němém úžasu, když svět obletěla fotka herečky Kristen Stewart (34) po proměně v princeznu Dianu. Tu má ztvárnit v nejnovějším snímku o Dianině životě nazvaném Spencer.

Stewart, kterou nejprve nemilosrdně kritizovali, nebude mít lehký úkol. Role slavné Lady Diany (†36) je totiž trochu nevděčná. Princezna byla taková osobnost, že jen málokdo ji dokáže zahrát důstojně.

Jednou z mála hereček, kterou za ztvárnění Diany víceméně chválili, byla Emma Corrin. Ta ji zahrála v netflixovém seriálu Koruna. V nadcházejících dvou sériích by ji ovšem měla nahradit Elizabeth Debicki.

V dramatu Diana z roku 2013 ztvárnila princeznu dokonce Naomi Watts (55). Ačkoliv se připravovala na roli poctivě a týdny trénovala dialogy s kouči, kritici snímek ztrhali.

Dianu v životopisných snímcích a dokumentech ztvárnil už nespočet hereček, včetně Jeanny de Waal, jež ji hraje v představení Diana: A True Musical Story na Broadwayi. Na známé i méně známé tváře, které se do role proměnily či promění, se můžete podívat v naší galerii.

Reklama

Další články

Načítám