Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Experti jim v show Svatba na první pohled sice lásku nenašli, ale kluci z reality show se schází dál. Spojila je totiž jedna společná vášeň – otužování.

René, Radek a František se tak sešli u Vltavy, aby ponořili svá těla do ledové vody. Zatímco René už se s Radkem otužoval, František se k nim přidal poprvé.

„Měl jsem radost, že jsem konečně potkal Františka, je to moc sympatický a skvělý člověk,“ řekl Super.cz René. Oba už jsou trénovaní otužilci, a tak ve vodě vydrželi poměrně dlouho.

Radek a René se společně už jednou otužovali.

„Oba dva jsme vydrželi 10 minut. V podstatě je to jako se cvičením. Postupně přidávat a zlepšovat se, a jak se cítí, že už je to OK, tak zase o minutku déle v té vodě vydržet. Na to asi není žádný trik, jen to zkoušet dál a být konzistentní, dost často je to jen v hlavě,“ míní René, který je stejně jako František zatím single.

Lásku po skončení show našel z kluků otužilců zatím jen Radek, který chodí s o 13 let mladší Klárkou. „S přítelkyní je nám skvěle, věřím, že by to konečně mohla být ta pravá,“ liboval si Radek. Jediný pár, kterému to ve Svatbě na první pohled vyšlo, je Štěpánka a Pája.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám