Hlavní obsah
Článek

Moderátoři rádia Evropa 2 Libor Bouček (43), Patrik Hezucký, Pavel Cejnar a další totiž hromadně nazpívali vánoční song, kterým chtěli vyjádřit svůj postoj k předvánočnímu šílenství, všudypřítomným frontám, předraženému svařáku na náměstích a dalším libůstkám, které se s Vánoci pojí.

„Lidi kašlou na podstatu Vánoc. Tak mě v tom shonu napadlo napsat protest song,“ říká autor textu Libor Bouček, který si jako hudební podkres zvolil známou pecku Party Rock Anthem od kapely LMFAO.

„Pěvecká kariéra mě evidentně nečeká, ale při natáčení jsme si užili velkou srandu a výsledek snad posluchače pobaví,“ prozradila k hudebnímu počinu moderátorka Iva Vavřínová.

Také Pavel Cejnar si natáčení písničky užil. „Jsem rád, že pracuju v rádiu, kde se na Vánoce dokážeme podívat s nadhledem. Při natáčení mě odzbrojil obzvlášť Patrik Hezucký, ale myslím, že jsme se toho vtipně a se ctí zhostili všichni," říká k projektu, do kterého se kromě již zmíněných moderátorů zapojili také jejich kolegové Markéta Ježková, Martin Hovorka, Nasty a Ondra Vodný.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám