Hlavní obsah
Článek

Odchod Ladislava Štaidla (†75) rozesmutněl také Dominiku Gottovou (50). Není divu, neboť významný pilíř české populární scény byl pevně spjatý s kariérou jejího otce Karla Gotta (†80).

„Dnes ráno mne velmi zasáhla zpráva o úmrtí tatínkova kamaráda a letitého spolupracovníka, pana Ladislava Štaidla,“ svěřila se Super.cz Gottová, která vnímá odchod kapelníka, skladatele a podnikatele velmi osobně. Ona sama v sobě ještě pociťuje nezahojené rány po odchodu vlastního otce.

„Roním slzy, protože ještě nedávno jsme si telefonovali a chtěli se setkat kvůli přípravě mé knihy, kterou jsem napsala s novinářem Lubošem Procházkou. Byl milý a informoval se, jak se mi daří,“ uvedla Dominika.

Jaké si bude mistrova dcera uchovávat na Štaidla vzpomínky? „Pan Štaidl byl galantní a slušný muž, který pro tatínka udělal velmi mnoho práce. Setkávali jsme se hlavně na jeho koncertech, kdy se ke mně vždy choval velmi mile. Vyjadřuji upřímnou soustrast celé rodině i Arturovi. Moc na něj myslím... A jsem přesvědčená o tom, že dnes večer bude v hudebním nebi velký koncert - vystoupí na něm pánové Karel Svoboda, Karel Gott a Ladislav Štaidl,“ dodala Dominika Gottová a zavzpomínala ještě na jejich poslední setkání.

"Naposledy jsme se viděli na oslavě tatínkových 70. narozenin. Hezkých vzpomínek je mnoho, hlavně na krásné koncerty v Německu, které jsem s tátou a panem Štaidlem absolvovala," uvedla na závěr.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám