Hlavní obsah
Článek

Zdá se to neuvěřitelné, ale uplynulo již sedmnáct let od doby, co Sámer Issa (38) odstartoval kariéru v první řadě hudební soutěže Česko hledá Superstar, ve které skončil na třetím místě.

Teprve nyní se zpěvák rozhodl zveřejnit snímky, které se za ta léta nedostaly do éteru. Během návštěvy rodičů v rodném Děčíně se prohraboval fotkami z dětství a o několik momentek z minulosti se rozhodl podělit.

Zaslal fotky, na nichž jako předškolák pózuje s bratrem Marwanem, momentku z lavice z první třídy nebo snímek s babičkou z otcovy strany pocházející ze Sýrie.

Sámer Issa se narodil v roce 1985 v hlavním městě Sýrie Damašku. Jeho otec je totiž Syřan a matka Češka. Do šesti let žil Sámer v Sýrii a poté se s rodinou přestěhoval do Česka.

Od dětství ho bavil zpěv. Když se v roce 2004 konal casting do prvního ročníku pěvecké soutěže Česko hledá SuperStar, Sámer neváhal a přihlásil se.

Se svým hlasovým rozsahem se dostal až do skupiny deseti nejlepších a v rámci přímých přenosů, kdy hlasovali diváci, se dostal až do samotného finále, v němž se utkal s mladičkou Šárkou Vaňkovou (36) a Anetou Langerovou (37).

Koncem loňského roku vydal společnou píseň s Lucií Vondráčkovou (44).

Reklama

Další články

Načítám