Hlavní obsah
Článek

Hvězda reality Svatba na první pohled Natalia Mykytenko je po plastice. Včera v odpoledních hodinách absolvovala na pražské klinice zvětšení prsou. Jen 166 centimetrů vysoká Natálka se rozhodla pro opravdu velké vnady.

"Plastiku jsem plánovala od svých sedmnácti, osmnácti let. Dávala jsem si na čas, chtěla jsem si urovnat myšlenky, trošku dospět, mám k tomu velký respekt. Šoubyznys mě nakopnul, jsem přesvědčená, že to je pro mě správná věc," řekla Super.cz Natálka.

"Líbí se mi na ženách velká hruď, chci velká prsa. Na konzultaci jsme se s panem doktorem Kufou domluvili na 375 mililitrech, chtěla bych i víc. Rohodla jsem se pro kapkovitý tvar, aby to bylo přirozené, ale chci velká prsa. Budou to velký čtyřky," prozradila krátce před operací. Po dvouhodinovém zákroku se dozvěděla, že kvůli asymetrii má v jednom prsu implantát velký 375 mililitrů, v druhém 420 mililitrů.

"Měřím 166 centimetrů. Kamarádi si ze mě dělají legraci, že půjdou prsa a pak teprve půjdu já," dodala se smíchem Natálka.

Reklama

Další články

Načítám