Hlavní obsah
Článek

Začátkem prosince loňského roku se stal Bohuš Matuš (50) poprvé otcem. S přítelkyní Lucií přivítali na světě dceru, které dali jméno Natálka. Rodinný život si nyní zpěvák naprosto užívá a tráví s holčičkou každou možnou chvíli.

„Jsem nadšený, ta naše holčička je velice tichá, milá, usměvavá a trochu na mně závislá. Holky asi bývají na tatíncích závislejší. Natálku pořád nosím, a pokud ji položím, začne natahovat a brečet, je to úžasný mazlíček a Lucinka je fantastická čistá duše, takže jsem po strašně letech opravdu spokojený,“ svěřil se Super.cz Bohuš Matuš na tiskové konferenci k muzikálu Láska nebeská.

Právě divadlo a zkoušky nového představení z písní Waldemara Matušky je jediné místo, kam si od rodiny odskočí. Zpěvák se nám mimo jiné pochlubil, že zvládá také veškerou péči o dvouměsíční dcerku.

„Hrozně mě to baví, já Natynku přebaluji, koupu, uklidňuji, někdy ji i krmím přes odsávačku mlíčkem, ona se mi odměňuje krásným úsměvem,“ prozradil Bohuš Matuš v Divadle Broadway s tím, že už se těší také zpět před publikum. „Jsem strašně šťastný na světě a moc se těším, až zase budu moct zpívat,“ dodal zpěvák.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám