Hlavní obsah
Článek

Na kontě má přes sto rolí, k nejznámějším filmům americké herečky Colleen Camp (67) patří The Swinging Cheerleaders, Tajný závod, Zamilovaný porotce, Apokalypsa, Smrtonosná past 3, Stopa nebo Policejní akademie 2 a Policejní akademie 4: Občanská patrola.

Herectví se Camp začala věnovat už během školních let. Aby si vydělala na studia na Kalifornské univerzitě, trénovala papoušky Ara a vystupovala s nimi. Během jednoho vystoupení si jí všiml hledač talentů a najal ji do několika reklam.

Následovalo účinkování v televizních pořadech a konečně i ve filmu. Zahrála si v Bitvě o Planetu opic (1973) a první hlavní roli získala už o rok později ve zmíněném The Swinging Cheerleaders.

V roce 1986 se Camp provdala za filmového magnáta Johna Goldwyna, s nímž má dospělou dceru Emily. V roce 2001 se rozvedli. Loni v listopadu Daily Mail uvedl, že se herečka zasnoubila s o polovinu mladším Garrettem Moorem (34), synem 12. hraběte z Droghedy Henryho Moorea.

„Máme úžasný vztah, pojí nás stejný smysl pro humor. Smích je hlavní ingrediencí našeho pevného pouta,“ citoval web herečku.

A její nastávající na příkladech dvou slavných filmů, v nichž se objevuje starší žena a mladší muž, na konto jejich věkového rozdílu v žertu dodal: „Někomu můžeme připadat jako Harold a Maude, ale osobně preferuji ideu paní Robinsonové v Absolventovi.“

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám