Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Třináct nejkrásnějších Češek se letos opět utká o korunku krásy. Finalistky soutěže Česká Miss Essens už mají za sebou své první oficiální focení. Před objektivem fotografky Anny Konievy pózovaly nejen brunetky, v letošním ročníku se mezi nejpůvabnější finalistky dostaly i blondýnky.

Přestože dívek bylo ještě nedávno čtrnáct, s jednou z nich se vedení soutěže muselo rozloučit. „Bohužel jsme musely ukončit spolupráci s jednou z finalistek České Miss Essens. Tím důvodem bylo jak porušení podmínek, tak propagace slečny, která se neslučovala s politikou této soutěže. Přejeme jí hodně štěstí. Myslím, že to bylo po vzájemné dohodě, a ať už si najde jakýkoli obor, tak ať se jí daří,“ svěřila Super.cz ředitelka soutěže Veronika Farářová.

Navzdory stále se měnícím vládním nařízením plánuje finále letošního ročníku na jaro. „Komplikace přichází s dobou a s nařízeními, takže posouváme termíny, posouváme soustředění, myslím, že je dívky velmi předběžné hodnotit, ale jsem zatím spokojená. Mělo by to být na konci dubna, možná začátkem května, může nám to překazit cokoliv, ta doba je nevyzpytatelná,“ svěřila ředitelka soutěže Česká Miss Essens. Na třináct finalistek letošního ročníku se můžete podívat v naší galerii.

Která z finalistek soutěže krásy se vám líbí?
1. Tereza Lojkásková
22,5 %
2. Lucie Kudová
5,8 %
3. Barbora Siváková
2,2 %
4. Lucie Pejčochová
2,9 %
5. Hana Dědková
6 %
6. Klára Pavlíková
5,2 %
7. Nela Slivková
2,1 %
8. Michaela Vlasáková
2,1 %
9. Natálie Novosadová
2,1 %
10. Adéla Návojová
15,9 %
11. Adéla Štroffeková
19,5 %
12. Karolína Šmelková
2 %
13. Daniela Němečková
11,7 %
Celkem hlasovalo 81337 čtenářů.

Reklama

Další články

Načítám