Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Půvabná herečka s typickým širokým úsměvem. Přesně tak si diváci pamatují Courtney Thorne-Smith (53), která zazářila v seriálech Merlose Place, Dva a půl chlapa či Ally McBeal.

Zejména v Melrose Place měla v 90. letech výraznou roli a zářila jako sympatická Allison Parker. Jak je vidět, Courtney i jako padesátnice neztratila nic ze svých půvabů. V Melrose Place hrála v celkem 158 epizodách a byla velmi populární. Před kamerami ji ostatně vídáme dodnes.

Naposledy si zahrála v televizních filmech Záhady Emmy Fieldingové a seriálu Máma. V době koronavirové pandemie má pochopitelně méně nabídek a hodně volného času.

Fotografové ji zastihli, jak v Los Angeles venčí psy a chodí na procházky. S kšiltovkou a rouškou vypadala jako šedá myška, ale když se vystrojí na společenskou akci, je to zase stará dobrá Allison- sice o něco starší, ale zato vyzrálá a stále vitální dáma.

Reklama

Další články

Načítám