Hlavní obsah
Článek

Svět obletěla první fotografie Kristen Stewart (33) v roli princezny Diany (†36) a fanouškům spadla čelist. Obzvláště těm, kteří volbu režiséra Pabla Larraína horlivě kritizovali. Málokdo si uměl představit, jak bude Bella ze Stmívání Lady Dianě podobná.

Připravovaný snímek Spencer pojednává o období, kdy si Diana uvědomila, že její manželství s princem Charlesem nefunguje. Děj se odehraje okolo jejích posledních Vánoc ve Windsoru, nezachycuje však Dianinu smrt.

„Rozhodli jsme se natočit příběh o identitě, o ženě, která se rozhodne, že nebude královnou,“ uvedl Larraín. Po zveřejnění obsazení ovšem sociální sítě zaplavily hejty.

Fanouškům se nelíbilo především to, že Kristen není Britka. Režisér ji však bránil. „Kristen je jednou z nejlepších hereček současnosti. Umí být tajemná, křehká, a zároveň velmi silná, což je přesně to, co potřebujeme,“ nechal se slyšet pro Deadline.

Pablo režíroval v roce 2016 také snímek Jackie o Jackie Kennedy a do hlavní role obsadil Natalie Portman. Ta si za výkon vysloužila nominaci na Oscara. Nezbývá tedy než důvěřovat jeho úsudku i tentokrát. Ostatně, posuďte sami.

Kristen Stewart jako Lady Diana v připravovaném snímku Spencer

<div> </div><div style="margin-left: 8px"> </div><div style="margin-left: auto"> </div>

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám