Hlavní obsah
Článek

Dvaadvacetiletá modelka, návrhářka kabelek a dcera šéfa F1 Bernieho Ecclestona Petra může mít vše, na co jen pomyslí a okázale to dává najevo. Aby provokace nebylo málo, do časopisu Flaunt nafotila kontroverzní fotky, jimž vévodí snímek, kde drží v ruce plno stolibrovek a s chutí se do nich chystá zakousnout. Podobně přitom před pár měsíci popudila veřejnost i Petřina starší sestra Tamara Ecclestone (27), která pro změnu pózovala úplně nahá na posteli a částečně ji zakrývaly jen bankovky, které se válely všude kolem ní.

Paradoxní je, že Petra se v rozhovoru snaží vysvětlit lidem, jaká ve skutečnosti je a jak má daleko od bohaté rozmazlené dcerušky bohatých rodičů jakou je třeba Paris Hilton (43). Její životní styl tomu však vůbec neodpovídá. Petra je například majitelkou nejdražší nemovitosti ve Spojených státech, kterou je losangeleské sídlo nazvané „The Manor“, v němž dříve bydlel producent Aaron Spelling a jeho žena Candy. Petra Ecclestone jej letos v létě koupila za 85 miliónů dolarů (1,6 miliardy korun).

„Časem lidé poznají, jaká skutečně jsem a zjistí, že nechodím jen pařit, neopíjím se a všechno to kolem. Samozřejmě, nesedím doma a nepletu po nocích, ale v poslední době jsem hodně dospěla. Mám pocit, že se stále musím obhajovat. Když vás někdo vnímá jinak, než jací jste, je to frustrující,“ hájila se Petra v rozhovoru.

Reklama

Další články

Načítám