Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Během těhotenství byla Jitka Nováčková velmi aktivní na sociálních sítích, ostatně se spíš než modelingem živí jako influencerka, po narození dcerky si ale přirozeně naordinovala digitální detox a soustředila se hlavně na dítě. Holčičku, která dostala jméno Leah Elissa, má Jitka s finským fotbalistou Timem Sparvem.

Fanoušci se čtrnáct dní o Jitku strachovali, když se na své poměry nezvykle dlouho odmlčela na sociálních sítích. „Zatím se potřebuju soustředit na malou a třeba taky dořešení všech administrativních věcí kolem,“ svěřila se Super.cz Jitka, která s partnerem zůstala v Řecku.

Miminko přišlo na svět tři týdny před plánovaným porodem.

„Bude po tatínkovi, raději dorazila o tři týdny dřív než byť jen o minutu pozdě,“ uvedla Jitka po narození dcerky a přidala i radu nastávajícím maminkám: „Sbalte si tašku do porodnice dřív, než máte pocit, že je třeba. V kontrakcích pak nejenže nevíte, jak se jmenujete, ale balení s těmi “au” zastávkami trvá nekonečně dlouho.“

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám