Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Yvetta Blanarovičová (60) vyměnila kvůli koronaviru jeviště a koncertní pódia za několik zdí svého pražského bytu, kde poslední rok tráví čas se svou maminkou (84). Jak jsme již informovali, jak herečka, tak i její maminka se nechají očkovat proti koronaviru. Mimo jiné také půvabná Yvetta miluje cestování a očkování tudíž považuje za nezbytné.

Exkluzivně pro Super.cz prozradila, že jedno očkování mají v rodině již za sebou. „Máma byla na očkování v pondělí, je úplně v pohodě, nic ji nebolí, když jsem se jí po sté ptala, jestli ji nebolí hlava, nebo ruka, jestli se necítí divně, tak mi řekla, že jestli se budu ptát takhle pořád, půjde sáňkovat,“ sdělila pro Super.cz herečka, která je ráda, že maminka zvládla očkování bez potíží.

„Myslím, že očkování je zejména pro starší lidi krokem, který je uklidní. Alespoň v to doufám,“ uvedla také herečka.

„Jsem generace, která se očkovala povinně na základní škole, nikdy se nic nikomu nestalo a jsou destinace, kam vás nepustí, pokud nemáte předepsané očkování. Kolem sebe mám spousty lékařů a odborníků s nimiž konzultuji, co je nejlepší, takže to nechávám na nich,“ dodala závěrem Blanarovičová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám