Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Podnikatel a spolumajitel dvou úspěšných firem Martin Hausenblas, který se zúčastnil reality show Milionář mezi námi, nechal nahlédnout i do svého soukromí. Během natáčení prozradil, že žije s partnerem, kterého poznal přes seznamku v Dominikánské republice.

„Odletěl jsem tam před místní zimou. A abych tam něco dělal, rozhodl jsem se, že se tam naučím španělsky. Zjistil jsem, že když se tomu věnuju, za tři měsíce jsem schopen naučit se jazyk. Odjel jsem do školy a po prvním měsíci jsem tam přes seznamku poznal Alexe,“ svěřil se. Po všech předešlých zkušenostech byl raději opatrný, ale nakonec se zamiloval.

„Když jsem se musel vrátit do Česka, každý den jsme si třeba hodinu telefonovali. Vrátil jsem se, dostudoval jsem a pak jsem slíbil, že zase přiletím. Pak jsem ho vzal na dva měsíce na prázdniny na dovolenou do Česka,“ vypráví dál. Vztah se pár rozhodl stvrdit registrovaným partnerstvím.

„V Dominikáně neuznávají registrované partnerství. Nedostal vízum a na ambasádě řekli, že je černej jak bota a že černé v Evropě nechceme. Pak mi na ministerstvu zahraničí poradili, že mu dají vízum na Kubě, v Havaně,“ překvapuje podnikatel.

Setkali se tedy v Havaně, společně odletěli do Česka a Alex se začal učit anglicky i česky. V září, kdy mu končilo vízum, se podnikatel rozhodl k důležitému životnímu kroku. „Požádal jsem ho o ruku. Za dva dny jsme uzavřeli na úřadě registrované partnerství. Byla to registrace, jako když si registrujete auto. Teď čekáme na zákon o manželství pro všechny. Rád si ho vezmu,“ nechal se slyšet milionář.

„Je to výborný člověk, který naplnil můj život velkou radostí. Věřím, že brzy budeme mít i dětičky,“ doufá Martin Hausenblas.

Reklama

Další články

Načítám