Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Anthony Loffredo (32) prodělal nespočet zákroků, aby dosáhl své vysněné proměny v Černého mimozemšťana, jak napovídá i přezdívka, pod níž vystupuje. V modifikaci - pro někoho také hyzdění - svého těla se vyžívá už od mládí a dnes opravdu působí jako tvor z jiného světa.

V průběhu let si nechal potetovat celé tělo včetně očních bulv, rozdělit jazyk, aplikovat piercingy do obličeje a odstranit nos. Jedním z posledních zákroků, které podstoupil, pak bylo odstranění horního rtu.

„Neustále přemýšlím o svých plánech na následující měsíce. Rád se vžívám do této temné role. Občas se někde usadím a zůstanu v ní. Hlavně v noci, když brouzdám ulicemi, si to užívám. Líbí se mi kontrast mezi mnou a touhle temnou postavou,“ prozradil v roce 2017 francouzským novinám Midi Libre.

Anthony se živil jako sekuriťák, když si uvědomil, že není šťastný a chce žít jinak. Ve 24 letech všeho nechal a odstěhoval se do Austrálie. Loffredo pochází z Francie, ale kvůli procedurám často cestuje. Například kvůli odstranění nosu, které je ve Francii ilegální, musel do Španělska.

„Jako ve snu, žiji svůj sen. Teď mohu kráčet s hlavou zdviženou, jsem pyšný na to, co jsme dokázali,“ vzdal na sociální síti hold muži, který zákrok prováděl.

Pozoruhodná proměna Anthonyho Loffreda v Černého mimozemšťana

Mohlo by se zdát, že Anthony už se svou proměnou dál zajít nemůže, ale opak je pravdou. Svým sledujícím prozradil, že jeho „projekt“ Černý mimozemšťan je hotový pouze z 20 %. Také se svěřil, že sní o odstranění kůže, kterou by nahradil kovem. Nejprve je ovšem na řadě modifikace končetin, prstů a zadní strany hlavy.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám