Hlavní obsah
Článek

Martině Gavriely (45) se velmi vymstilo porušování dopravních předpisů. Blonďatá sexbomba zaparkovala svůj vůz na chodníku tzv. „na blikačky“. Její Fábii sice neodtáhli a playmate dokonce nedostala za stěrač lísteček s pokutou. Mnohem větším trestem ale pro Martinu bylo, že se ve voze se zapnutými výstražnými světly vybila baterie.

„Spěchala jsem na večírek obchodu s designovým nábytkem, který jsem částečně organizovala Chtěla jsem tam být včas a zaparkovala před vchodem. V tom spěchu jsem pak zapomněla přeparkovat,“ vymlouvala se se Gavriely. Když se po splnění společenských povinností Martina vrátila ke svému vozu, došla k nemilému zjištění. „Auto jsem tam nechala stát příliš dlouho a mezitím se vybila baterka. Co čekáte od blondýny,“ láteří Martina.

Z nepříjemné polízanice bývalou moderátorku VIP zpráv na Primě dostal její snoubenec Marcus Tran. Rocker společně s parťáky z kapely Embassy auto roztlačil. „Bylo legrační kluky pozorovat. V zápalu boje jim totiž z úzkých kalhot vylézaly zadky,“ smála se nakonec historce Gavriely. Ještě větší legrace prý přišla v momentě, kdy byla skupinka nucená auto roztlačit v dopravní koloně a pak ještě dvakrát na světelné křižovatce.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám