Hlavní obsah
Článek

Tereza Fajksová (34) se těší na příchod druhého potomka. Modelka je v 34. týdnu těhotenství a už prozradila, že se s partnerem nemůžou dočkat chlapečka. Doma bráchu přivítá dvouletá Lili.

Ještě v 8. měsíci těhotenství Tereza bojovala s koronavirem. Trpěla bolestí hlavy a kloubů a také kašlem. Nyní už je zdravotně v pořádku, a tak si dopřála focení těhotenských snímků, které jí budou 9. měsíc připomínat.

Ukázala, že jediné, co jí na těle vyrostlo, je bříško. Těhotenství je prý zcela jiné, než když čekala dceru Lili. "Cítím se více zadýchaně. Dělá mi problém vyvenčit psa okolo domu, nedej bůh, kdyby na mě čekala náročná překážka v podobě mírného kopečku," řekla Super.cz Tereza.

"U prvního těhotenství jsem až do porodu mohla běhat sprinty, zapnula jsem jakoukoliv bundu a odnosila všechny kalhoty. Teď už musím nosit jen tepláky, protože žádné kalhoty nedopnu a nosím přítelovu bundu," prozradila.

Přibrala jedenáct kilo. "Není to zase tak moc, když si přestavím, že některé maminky přiberou i 25 kilo. To potom před nimi smekám," dodala Fajksová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám