Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Nova v úterý uvedla první díl seriálu Anatomie života. Zhlédlo ho 952 tis. diváků (15+), což byl druhý nejlepší výsledek večera za Slunečnou. První reakce diváků, kteří se rozhodli seriál okomentovat, ale nejsou moc příznivé.

V názorech se opakují slova jako „kravina“, „hloupost“, ale i mnohem jadrnější výrazy. Mnozí opět volají po návratu oblíbené Ordinace v růžové zahradě. „Kdybyste nechali Ordinaci, udělali byste líp“, „A toto má být místo Ordinace? Děkuji, nechci!“ píšou lidé.

Nova Anatomii života neprezentuje jako seriál, který by měl něco nahrazovat. Jak novinka, tak Ordinace jsou ale zasazené do lékařského prostředí, a to svádí ke srovnávání. Jen hrstka dosud komentujících diváků uvedla, že se jim nový seriál zamlouval. Pochopitelně co není, může být s dalšími díly.

V Anatomii, kterou pod názvem Sestričky vysílá i slovenská televize Markíza (seriál s obdobným názvem Sestřičky Modrý kód vysílá také Prima), televize vsadila na stálice obrazovek, ale i tváře, které se v seriálech často neobjevují: Aňu Geislerovou (48), Martinu Preissovou, Ester Geislerovou nebo Jitku Schneiderovou (51). Seriál je adaptací finské předlohy Syke.

Líbil se vám první díl seriálu Anatomie života?
Ano
16,2 %
Ne
51,1 %
Neviděl(a) jsem
32,7 %
Celkem hlasovalo 56682 čtenářů.

Reklama

Další články

Načítám