Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Pokud si odmyslíte vyklenuté bříško, tak byste ani nepoznali, že je tahle kráska těhotná. Dva dny před předpokládaným ternínem porodu nafotila modelka Petra Růžičková svěží fotky s fotografkou Anetou Kupcovou.

„Mé focení jsme realizovaly tuto neděli, dva dny před prvním termínem porodu, druhý termín mám již tento pátek 29.1. a cítím se naprosto skvěle, až se tomu sama divím,“ svěřila se s úsměvem Super.cz modelka, která je nyní u konce těhotenství v závěru 9. měsíce.

Oblíbená modelka návrhářky Beaty Rajské nám prozradila, že pod srdcem nosí chlapečka a práska také jméno. „Bude se jmenovat Kryštof. Zvolili jsme toto jméno, protože jednoduše preferujeme jména česká,“ říká oblíbená modelka Beaty Rajské.

Pokud prý bůh dá a vše půjde podle plánu, bude chtít Petra rodit přirozenou cestou. „Rozhodla jsem se rodit v Podolí s úžasným panem doktorem MUDr. Lubomírem Hašlíkem. Dlouho se na můj porod připravuji a myslím, že jsem nic nenechala náhodě. Plně důvěřuji mému panu doktorovi a nejsem zastánkyní alternativních možností porodu. Ovšem o techniky hypnoporodu jsem se začala zajímat na základě kladných ohlasů mého okolí,“ říká Petra a jedním dechem nezavrhuje všechny alternativní cesty: „U hypnoporodu jde rovným dílem o filosofii a techniky, kdy žena i její doprovod dokáží k porodu přistupovat beze strachu a se získanými vědomostmi, díky čemuž může být porod pozitivní, pohodovější a klidnější zážitek. Rozhodla jsem se jít právě touto cestou.“

Koronavirová doba s sebou nese bohužel i omezení v nemocnicích. Blond kráska je ráda, že má ale její partner šanci být u narození syna. „Naštěstí je nyní v českých porodnicích povolena přítomnost otce dítěte u porodu, což velmi s partnerem vítáme,“ uvedla modelka, která celé těhotenství prožila v době pandemie.

„Kvůli rizikům této doby jsem celkově během mého těhotenství velmi opatrná. Člověk nikdy totiž předem nemůže odhadnout, co vir dokáže, a s miminkem v bříšku je každé onemocnění větším nebezpečím. Dokud ještě byly nějaké společenské akce, postupně jsem se jich přestávala účastnit. No a od nějakého 4. měsíce mého těhotenství pandemie koronaviru znemožnila veškeré kulturní a společenské dění a bylo tzv. vymalováno.“

Nyní už je jasné, že do porodu Petra s přítelem Tomášem Patrovským svatbu nestihnou. „S partnerem svatbu zatím neplánujeme. Těšíme se na nové povinnosti a v následujících letech plánujeme zejména cestování, užívání rodičovství a práci. Svatba jistě bude, ale zatím se nikam nehrneme.

Reklama

Další články

Načítám