Hlavní obsah
Článek

Lottie Moss (26) si na pár dní odskočila do Mexika, kde pobývala pracovně. To ovšem neznamená, že se nestihla vyfotit v bikinách a dát na odiv své modelkovské křivky.

Mladší sestra Kate Moss (50) zapózovala v bikinách se zvířecím vzorem a nechala vyniknout tetování, které si před časem nechala udělat pod ňadry. „Kéž bych tam byla i teď,“ povzdechla si Moss, která už je zpátky v Londýně.

Před časem se mladá modelka na svém instagramovém profilu horlivě omlouvala za to, že samu sebe nazvala super roznašečem covidu. Lottie totiž v době lockdownu natočila video, kde dává pusu svým dvěma kamarádkám a k tomu přidala, že je super roznašeč. Fanoušci se do ní pustili a ona se později omluvila, že je mladá a hloupá a že to byl nejapný vtip.

„Chápu, že to hodně lidí naštvalo a urazilo, a chci se omluvit za to, že jsem udělala tak necitlivý vtip. Jsem stále mladá, hloupá a učím se. Někdy zapomínám, že jsem veřejně známá osobnost a v této šílené a nejisté době bych měla být rozhodně opatrnější s tím, co vypouštím z úst za slova,“ napsala ve svém prohlášení Moss.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám