Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Zpěvák Michael Foret aktuálně boduje se svým projektem MikAel, pro který točí nové album, ale kromě toho se pustil také do poměrně netradičního žánru a složil ukolébavku pro předčasně narozené děti.

Michael má ročního chlapečka Tima a čtyřletou dcerku Lianku, která si s ním dokonce v ukolébavce zazpívala. Při skládání tak vycházel ze svých bohatých rodičovských zkušeností: „Obě dvě naše děti jsou hodně akční, takže se každý večer snažím přijít na trik, který by je mohl zklidnit. Vymýšlím pro ně nejrůznější ukolébavky a melodie, aby se jim lépe usínalo. A docela to pomáhá.“

Foto: archiv Michaela Foreta
zpěvák Michael Foret s rodinou

Michael minulý rok válcoval hitparády se svým singlem Alone together, ale přijal i výzvu zapojit se do osvětové kampaně značky plenek Pampers na pomoc předčasňátkům. „Sám vím, jak je spánek dětí důležitý. Připadá mi, že každé ráno se děti budí zase o kousek větší, jako by přes noc vyrostly. Naše děti se naštěstí narodily v termínu, ale pro ty předčasně narozené je tohle úplně nejdůležitější, aby mohly brzy odejít se svými rodiči z nemocnice domů,“ vysvětluje Michael, proč se pustil do skládání ukolébavky.

Písničku si můžete premiérově pustit zde a zkusit, jestli bude fungovat i pro uspávání vašich dětí:

Ukolébavka pro předčasňátka

Kromě toho můžete také symbolicky darovat plenky Pampers pro předčasňátka v perinatologických centrech – pokud si v únoru koupíte jakékoliv balení produktů značky Pampers na www.alza.cz , bude to představovat jednu plenku Pampers Preemies věnovanou prostřednictvím organizace Nedoklubko miminkům do dlaně.

Foto: archiv Michaela Foreta
Michael Foret se věnuje svému projektu MikAel, ale nebraní se ani jiným výzvám

Další články

Načítám