Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Můj dům, můj hrad, říká se. V případě pornoherečky Mii Malkovy je toto pořekadlo doslovné. Před časem si v Portlandu v Oregonu koupila nemovitost, která malý hrad připomíná. Zvenku i zevnitř.

Palác, za který zaplatila 3,9 milionu amerických dolarů, v přepočtu přes 84 milionů českých korun, nabízí nepředstavitelných 1207 metrů čtverečních a na nich pět ložnic a pět koupelen, nechybí věže, okované dveře, brnění, erby na stěnách i podlahách, interiéry vyvedené převážně ve dřevě a kamenech.

Najdete tu samozřejmě i modernější vybavení jako kino, posilovnu nebo tzv. oázu, něco jako zahradu uvnitř domu. Tu má herečka obzvlášť ráda.

Co se jí naopak nezamlouvá, je hlavní ložnice, která podle ní nekoresponduje se zbytkem domu. A chybí velká pirátská loď, kterou se chystá pořídit a zaparkovat do atria.

Dům Malkova koupila spolu s producentem Elim Tuckerem a plánují ho využít jako prostor pro natáčení filmů.

Na trhu nemovitostí byl tento extravagantní hrad dlouhých sedm let. Za tu dobu se mu osmkrát snižovala cena (z původních 7,175 milionů dolarů). V roce 2016 si ho pronajal DJ Avicii, když pracoval na svém posledním albu Tim, píše New York Post.

Reklama

Další články

Načítám