Hlavní obsah
Článek

Sitkom Krok za krokem, jenž se těšil a stále těší mimořádné divácké přízni, dotočila před třiadvaceti lety a role Al Lambertové stále zůstává její nejslavnější. Co dnes dělá herečka Christine Lakin?

Kariéru Lakin odstartovala v roce 1990 reklamou na mléko a hned rok následující začala točit oblíbený rodinný sitkom. Jako svérázná a oblékáním i chováním trochu klučičí Al v něm působila následujících sedm let.

Lakin má i velmi bohatou filmografii, na kontě má na pět desítek snímků, mj. Svátek matek, Kdo je tvůj táta? nebo Plán hry.

Christine je velmi vyhledávanou dabérkou, fanoušci ji znají hlavně ze seriálu Griffinovi, věnuje se režii, produkci a choreografii a má „ten nejhorší podcast“. Nehodnotíme, opravdu se tak jmenuje: Worst Ever Podcast. Se svými hosty v něm probírá jejich nejtrapnější momenty, protože, jak píše, „bolest se nejlépe servíruje s humorem“.

Herečka, která 25. ledna oslavila 42. narozeniny, je už víc než šest let šťastně vdaná. S manželem Brandonem Breaultem vychovávají pětiletou dceru Georgii a dvouletého syna Baylora.

Reklama

Další články

Načítám