Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

V pandemii nemůžou koncertovat, tvořit ale nepřestávají. Ben Cristovao (36) s umělci fiedlerski a STEIN27, přichází s novým singlem Pápá. Bývalý účastník SuperStar to ve videu pořádně odnesl. Skončí probodaný šípy a v kaluži krve.

Klip má na svědomí režisér Ondřej Kudyn. „Byla to týmová práce bandy kamarádů, co každej něco umí. Já se nechal inspirovat různejma scénama a obrazama, co mě ovlivnily. Levitující Stein je scéna breaking bad, a má znázorňovat, jak na mě zapůsobil jeho text, že jsi prostě nad věcí, a když tě holka dusí, utečeš jinam. U Bena to byla metafora toho, že i když si nese rány, tak je schopnej si ten život s nimi užít. Pápá je takový výročí, kdy jsme s fiedlerskim vypustili první song, ve střižně je ještě jeden hotovej a další plánujem. Baví mě ty instrumentály, ty obrazy do toho fungujou krásně. Námět jsme vymysleli s Ondrou Brejškou (takže Ondra gang) a díky všem z týmu, kdo pomohli tenhle klip dát dohromady,“ komentoval práci režisér.

Během natáčení Cristovao rozhodně netrpěl. Z jeho vyjádření je zjevné, že si to spíš užil. „S fiedlerskim jsme kolem sebe co do spolupráce už dlouho kroužili, takže jsem mega rád, že to konečně klaplo. Když mi pustil hudbu, na které pracoval, okamžitě jsem se chytl, a tak nějak jsem věděl jak a co psát. fiedlerski si to pak nasměroval melodicky a domluvil epický feat se STEINEM27. Mam z toho projektu obrovskou radost!“

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám