Hlavní obsah
Článek

Tohle Cat McDonald z amerického Nashvillu nejspíš nečekala, když od svého otce na Vánoce dostala test DNA. Na sociální síti Tik Tok zveřejnila svůj příběh, z něhož se nyní stal virál.

Díky svému příjmení a zrzavým vlasům si Cat vždycky myslela, že má kořeny v Irsku, test však odhalil, že sahají až do Norska, Anglie a Německa a…že její otec není jejím otcem.

Ukázalo se, že jejím skutečným otcem je dávný rodinný přítel. Dívka okamžitě konfrontovala svou rodinu, informace podle všeho otřásly i její matkou.

Vyhledala dokonce i svého biologického otce, o kterém tvrdí, že je miliardář. Vydala se ho navštívit přes půlku země do jeho kanceláře. Chtěla mu předat dopis, ale když zaslechl její jméno, odmítl se s ní sejít, popsala ve videu, které má už přes 3 milióny zhlédnutí.

„Chtěla jsem mu vlastně jenom poděkovat za to, že mi dal život, protože si toho moc vážím,“ nechala se slyšet s tím, že ale nepřestane pátrat, dokud nezíská odpovědi na všechny své otázky.

Fanoušci na sociální síti začali okamžitě spekulovat o tom, že dostala test DNA darem schválně, protože si sám její táta nebyl jistý otcovstvím. Cat však upřesnila, že testy obdaroval celou rodinu. Tenhle dárek se mu tedy příliš nepovedl.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám