Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Čekal ho relativně banální lékařský zákrok, měl podstoupit operaci nohy. Místo toho skončil kapelník skupiny Šlapeto a známý scenárista Radan Dolejš v nemocnici na dlouhých pět týdnů, z toho tři neděle v kómatu, ze kterého se nemohl probrat. Po operaci totiž dostal do nohy zánět, který vyústil v sepsi celého těla.

Informaci, kterou přinesl deník Aha!, Super.cz Radan Dolejš, kterého náš dotaz zastihl v rehabilitačním centru, potvrdil. "Je to pravda," napsal nám do zprávy s tím, že už se cítí daleko lépe a pomalu se uzdravuje. Zrovna mířil na cvičení.

"Cvičím a rehabilituji několik hodin denně. Ale než budu úplně v pohodě, nebudu nic říkat. Jsem pověrčivý. Já mlčím, cvičím a už trochu píšu," doplnil pro Super.cz s tím, že obrnit se hradbou mlčení slíbil svojí manželce Táně, která se kvůli svému muži třásla strachy.

Vyvrátil také informace, že by prodělal covid. "To o mně taky psali. Nebo to, že mám 150 kilo," doplnil Dolejš, který naopak kvůli cukrovce usilovnou dietou shodil 60 kilo. A my mu držíme palce, aby léčbu i rehabilitaci úspěšně dokončil.

Reklama

Další články

Načítám