Hlavní obsah
Článek

V souvislosti s manželstvím s o více než 40 let starším režisérem Jiřím Menzelem byla Olga Menzelová (46) nejednou titulována zlatokopkou. Nyní se krásná producentka rozhodla s humorem sobě vlastním vrátit úder všem zlým jazykům a zveřejnila, kolik loni dostala za manželův poslední film.

„Moji drazí, jen kdybyste to nevěděli, jsem zlatokopka! Tohle mi dnes přišlo, takže až to půjde, roztočíme to!“ začala Olga a podělila se o znění dopisu: „Praha, 19. 1. 2021. Vážená paní Menzelová, tantiémy filmu Donšajni dle smlouvy za režii a scénář Vašeho manžela jsou vyčísleny a náleží mu odměna za rok 2020 ve výši 205 Kč. S pozdravem XY, vedoucí oddělení production controllingu.“ Podle některých k smíchu, podle jiných spíš k pláči...

Nutno však dodat, že Menzel má na kontě mnoho dalších filmů, které patří ke klasice české, respektive československé kinematografie: oscarové Ostře sledované vlaky, Rozmarné léto, Skřivánci na niti, Na samotě u lesa, Postřižiny, Slavnosti sněženek, Vesničko má středisková...

Sama Menzelová, jež má agenturu pořádající výstavy u nás i v zahraničí, si z označení zlatokopka jen střílí.

Kritika na síti

Ještě mnohem horší komentáře a kritiku, než že je zlatokopka, si Olga vyslechla poté, co zveřejnila zprávu, že kromě dvou holčiček tajně přivedla na svět syna, jehož otcem je egyptolog Miroslav Bárta. Diskuzi tehdy musela uzavřít.

Někteří lidé nedokázali pochopit a přijmout fakt, že si Olga ještě za života manžela našla nového partnera, s nímž má dítě. A to i přesto, že producentka uvedla, že Menzel se vším souhlasil a novou lásku i dítě jí přál. Hejtrům tehdy vzkázala, aby se věnovali svým životům a popřála jim hodně štěstí a spokojenosti, a aby je nikdo nehodnotil bez znalosti podstaty věci.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám