Hlavní obsah
Článek

Štěpánka Hadenová a Pavel Dlesk jsou jediný pár ze Svatby na první pohled, který spolu zůstal dodnes a pořád jim to klape. Společné bydlení sice neplánují, ale přesně tak jsou zatím nadmíru spokojení.

Pája, kterému Štěpánka říká láskyplně Shrečík podle postavičky z animovaného filmu, které se zakulacený kuchař nápadně podobá, se teď pustil do hubnutí.

„Rozhodl jsem se vyzkoušet keto dietu, doporučil mi to kamarád, s pár kily navíc bych chtěl něco udělat,“ prozradil Pája. Ten chce 14 dní vydržet s pomocí proteinových doplňků a běžného jídla s minimem sacharidů. A pak se prý bude nadále udržovat. „Mám problém hlavně s cukrama, chci je trošku odbourat, sladké limonády, sušenky,“ říká.

Svatba na první pohled. Štěpánka a Pavel

Štěpánka mu v dietě fandí, ale Pája se jí líbí i s bříškem. „Musím říct, že před Pájou smekám. Zatím to dává a obdivuji jeho kuráž, se kterou se do toho dal. Budu ho mít ráda s bříškem i bez bříška, je to prostě můj Shrek,“ řekla Super.cz Štěpánka.

A to by jim do těla ještě mohl dát fitness trenér René. S kolegou ze Svateb se nadále vídají. „Jsme v kontaktu jenom s Rendou, je to úžasný človíček,“ dodala Štěpánka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám