Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Štěpánka Hadenová a Pavel Dlesk jsou jediným párem z reality show Svatba na první pohled, kterému to vyšlo a experti se trefili ve svém výběru. Jak se dnes daří nejpopulárnějšímu a nejvtipnějšímu páru netradiční reality show, v níž se aktéři poprvé viděli až před oltářem?

Pája, jemuž v show vznikla přezdívka Shrek či roztomile Shrečík, pracuje jako kuchař, a tak je pochopitelné, že ho zasáhla opatření proti šíření koronaviru. Zatím si tedy dává relax, což Štěpánce vyhovuje. Sympatický pár spolu zatím ani nebydlí.

„Společně bydlení zatím neplánujeme, takhle nám to vyhovuje. Často se vídáme, ale já chodím do práce, a tak mám někdy ráda svůj klid,“ řekla Super.cz Štěpánka s tím, že Pája na ni má času dost.

Štěpánka a Pavel: První novomanželský polibek

„Pája zatím nepracuje, takže si užívá volníčka a díky tomu můžeme společně blbnout a věnovat se věcem, kterým chceme, než nastoupí do nové práce,“ vysvětluje.

Už během reality show Štěpánka poznala, že se ve věčném vtipálkovi Pájovi skrývá i citlivý člověk. Zlomem byla jejich návštěva dětského domova. A právě ten se snaží podporovat i po skončení Svateb.

„Podporujeme dětský domov, kde jsme byli v létě natáčet, a nyní se společně s Pepou Ratajem (malíř a performer, pozn.) chystáme dělat pravidelně dražby jeho děl na podporu dětí. Chceme se zaměřit na děti a také na svobodné matky, co jsou samy s dětmi,“ prozradila Štěpánka, čemu se teď s Pájou mimo jiné věnují ve volném čase.

A jak je vlastně vůbec změnila účast ve Svatbách? Většinou mají dobré ohlasy, ale najdou se i tací, kteří se do nich naváží na sociálních sítích.

„Změnilo se vše spíš v pozitivním smyslu, i když se najdou zlí lidé, kteří nás hlásí, že děláme jen reklamy atd., takže to nás zamrzí. Nikdy jsme ani jeden z nás nebyli na peníze a doufám, že se to nezmění,“ uzavřela Štěpánka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám