Hlavní obsah
Článek

Americká zpěvačka a herečka Jennifer Hudson (30) se proslavila v roce 2004 jako finalistka soutěže American Idol. Sympatická baculka s nezaměnitelným hlasem se rázem stala miláčkem celých Spojených států, jenže tehdy ještě vypadala úplně jinak, než dnes. Jennifer totiž před rokem a půl po porodu syna Davida začala jít do sebe a s přezdívkou baculky, která se snaží neustále maskovat přebytečné kilogramy oblečením, se rozhodla poprat. A uznejte, že se jí to podařilo na jedničku.

Jennifer zhubla během několika měsíců přes třicet kilogramů a svou váhu si nejen udržela, ale od té doby ještě nějaké to další kilo shodila. V béžových úzkých minišatech a třpytivých kozačkách nad kolena se v neděli večer představila na akci pořádané televizní stanicí VH1 Divas Celebrates Soul v newyorském Hammerstein Ballroom.

Zpěvačka a hvězda filmového muzikálu Dreamgirls zhubla z velikosti XL na S a stala se mluvčí kampaně na hubnutí Weight Watchers, kde inspirovala veřejnost svým úspěšným hubnutím, které odůvodnila dietním plánem a pravidelným cvičením s trenérem Harley Pasternakem.

Reklama

Další články

Načítám