Hlavní obsah
Článek

Dvorní vizážista zpěvačky Lucie Bílé (58) Pavel Kortan patří k nejvtipnějším osobnostem šoubyznysu. Málokdo tušil, že bojoval s psychickými problémy a o pomoc musel požádal odborníky. Otevřeně o tom nyní hovoří.

"Každý z nás má někdy těžší období. Sedm let bojuju s panickými atakami. Nyní to zvládám. Důležité je si roztřídit si čas na odpočinek a práci. Byl jsem prací zahlcený," řekl Super.cz Kortan.

"Musel jsem chodit na terapie, hodně relaxovat, dělat si čas. Pomohl mi sport, pomoc partnera. Dával mi čas na to, abych se zotavil. Intenzivní pocit strachu. Nějakou dobu je to dobré. Momentálně jsem bez prášků, užíval jsem je nějakou dobu," prozrazuje vizážista.

Kortan se veřejně hlásí k homosexuální orientaci. S přítelem Láďou žije již několik let ve spokojeném vztahu. V registrovaném partnerství ale nejsou.

"Nebudeme něco tak diskriminujícího podporovat. My budeme čekat, až bude manželství. Pokud se toho nedočkáme, tak se prostě nevezmeme," vysvětluje. V plánu není ani adoptovat dítě.

"Láďa by byl úžasný otec, já bych byl o to horší matka. Určitě jsme o tom uvažovali, mluvili jsme o tom. Ale užíváme si synovců, neteří, dětí kamarádek," dodal na charitativním bazaru v Essens Boudoir.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám