Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Téma sexuálních preferencí, kdy se v současné době boří hranice, neřeší modelka Daniela Zálešáková (21). Miluje svého o 32 let staršího snoubence Josefa Smolíka, ale i mladou slečnu Terezu Nguyen. Za svoje city se nestydí, otevřeně je přiznává. Super.cz se ozvala z dovolené v Karibiku, kterou si užívají ve třech.

"Momentálně si užívám sluníčka a pohody v Kostarice společně s mým snoubencem Pepou a přítelkyní Terezou. Toto téma bylo na mých sociálních sítích v posledních dnech velmi probírané. Respektuji názor všech lidí, ať už je jakýkoli, ale ráda jim pomohu v pochopení nebo utvoření vlastního názoru, na základě informací vycházejících z mých úst, ne cizích," napsala Super.cz Daniela.

"Myslím si, že v dnešní době by už témata jako “sex a sexuální orientace” neměla být tabu, a proto můžu říct, že si užívám života, dělám věci, které mě činí šťastnou, a jednou z nich je i záliba v ženách," vysvětluje.

Upřesnila také, jak to u nich doma vlastně funguje. "Pepa je můj snoubenec, budoucí manžel a Tereza je mou přítelkyní, nikoli Pepovou “druhou partnerkou”. Samozřejmě bez jejich vzájemné náklonnosti by to fungovat nemohlo," svěřila.

K otevřenosti ve vztazích vyzvala i ostatní. "Na závěr bych Vám všem přála, ať se snažíte užívat si života a dělat věci, které vás činí šťastnými bez ohledu na předsudky ostatních," dodala Daniela.

Reklama

Další články

Načítám