Hlavní obsah
Článek

Když se na podzim spekulovala o tom, že je Alena Šeredová potřetí těhotná, moc pravdy na tom nebylo. Snad jen to, že těhotentsví se v jejím okolí opravdu vyskytuje. Její nejlepší kamarádka Pavla Vrbová bude rodit už za měsíc. Ale kdo to neví, neuvěří. Bříško jí totiž skoro není vidět.

Pavla má termín porodu 27. ledna. "Bude to holčička. Jméno už máme, myslím, že Julie se k příjmení Vrbová docela hodí," svěřila Super.cz bývalá modelka. "Mám nahoře deset kilo, ale jenom v oblasti bříška. A když si nevezmu obtažené oblečení, tak to moc vidět není," připustila.

Porodu se nebojí. "Od začátku těhotenství je mi dobře. A říkám si, že i porod bude v pohodě, neplánuju žádný císařský řez. Říkám si, že prostě přijedu do porodnice a za dvě hodiny bude malá venku. A věřím, že to tak opravdu bude," dala svůj recept Pavla, která do posledních chvil pracuje.

Dokonce ještě uspořádala předvánoční setkání s dalšími kamarádkami z modelingu u příležitosti otevření obchodu s dětským oblečením, který vede. "Aspoň nemusím běhat jinde po nákupech miminkovského oblečení," smála se Pavla.

Reklama

Další články

Načítám