Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Před rokem Caroline Wozniacki (30) ukončila profesionální kariéru tenistky, aby mohla založit rodinu se svým manželem Davidem Leem. Společného času ve dvou si pár nyní užívá na Bahamách.

Caroline sdílela na svém instagramovém účtu sérii snímků v černých jednodílných plavkách, ke které napsala stručně: „Dáma v černé. Nepotřebuji k tomu ani žádné filtry.“ Její manžel hned okomentoval fotky, které možná i sám fotil, několika emotikonami ohníčků. Snímky jeho manželky mu přijdou dostatečně žhavé, jako i mnohým z jejích 1,4 miliónu sledujících.

Svou kariéru loni zakončila slovy, která sdílela i na sociálních sítích: „Vždy jsem si říkala, že až přijde čas, kdy mě budou zajímat i jiné věci než jen tenis, tak skončím. V posledních měsících jsem si uvědomila, že je mnohem víc věcí mimo kurt, které bych toužila dělat. Jednou z nich je svatba s Davidem a založení rodiny,“ vzpomněla tehdy sňatek s bývalým americkým basketbalistou Davidem Leem. „Zároveň chci dál cestovat po světě a budovat povědomí o revmatoidní artritidě (nemoc, která trápí i samotnou Carolinu pozn. red.) a posouvat se dál a věnovat se svým vášním.“

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám