Hlavní obsah
Článek

Ivana Gottová (48) ušla po boku zesnulého zpěváka Karla Gotta (†80) kus cesty. Dospěla a stala se pravou dámou a maminkou.

Manželka nejúspěšnějšího českého slavíka vystudovala střední zdravotnickou školu, pracovala jako au pair v zahraničí, později se ale usadila v Česku a stala se osobní asistentkou zahraničních umělců, kteří u nás natáčeli filmy. Vyzkoušela si také práci produkční v Divadle Broadway.

S Karlem se poprvé setkala už v roce 1998, ale tou dobou byli oba zadaní a přesto, že ze strany zpěváka přeskočila jiskra, na svou Ivanku si musel ještě rok počkat. Podruhé se setkali na České Miss, kde se dali dohromady.

Charlotte Gottová zpívá s tatínkem Zvonky štěstí.

Z velké lásky vzešla v roce 2006 jejich první společná dcera Charlotte Ella, a i když tou dobou už skoro nikdo nepochyboval, že je Ivana Karlovou osudovou ženou, sám o tom všechny přesvědčil v roce 2008, kdy poprvé v životě stanul před oltářem a vstoupil s Ivanou do manželství.

Pár měsíců po svatbě, která proběhla v Las Vegas, přišla v květnu na svět v pořadí druhá dcerka Nelly Sofie. Ivana se ale nestala „pouze“ manželkou známého zpěváka a hospodyní v domácnosti, rozvíjela se po jeho boku i ve vlastní kariéře.

Pět let moderovala lifestylový pořad VIP zprávy a překvapila i svými hereckými dovednostmi v muzikálu Přízrak Londýna, kde hrála prostitutku. V rozhovorech se nechala Gottová slyšet, že nabídkou divadelní role se jí splnil dětský sen. Z VIP zpráv odešla v roce 2015, jako důvod uvedla, že se chce více věnovat rodině a manželovi. Stejně tak musela po čase ukončit i své působení v divadle, a to kvůli vleklým zdravotním potížím s krční páteří.

Od té doby působila jako manažerka svého manžela a později jako jeho největší opora v dobách, kdy nezapomenutelný zpěvák bojoval s onkologickým onemocněním.

Dnes slaví osudová žena zesnulého slavíka 45. narozeniny a vy se můžete v galerii podívat, jak se ze stydlivé zdravotní sestřičky zrodila maminka dvou dcer a elegantní žena, která reprezentovala jednoho z nejúspěšnějších českých umělců všech dob.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám