Hlavní obsah
Článek

Patří do rizikové skupiny, která je přímo ohrožená nemocí covid-19. Zuzana Bubílková (68) v minulosti prodělala onkologické onemocnění, a navíc do skupiny ohrožených automaticky patří vzhledem ke svému věku. Oblíbená moderátorka se ale neuzavírá ve svém pražském bytě a snaží se fungovat, pokud je to možné.

„Musím zaklepat, ale zatím se mně nákaza vyhnula,“ uvedla se zvonivým nadšením v hlase Zuzana v rozhovoru pro Super.cz a jedním dechem komentovala svůj postoj k nemoci: „Nepřipouštím si, že bych se nakazila. Nechci žít ve strachu."

Moderátorka a komička nepodceňuje opatření, ale zároveň chce žít. „Nesetkávám se s velkým množstvím lidí. Když jezdím v hromadné dopravě, tak se vyhýbám kašlajícím lidem, prostě přejdu do jiného vagónu,“ říká paní Zuzana, která dál vykonává svou novinářskou profesi. Navíc se několikrát týdně setkává s přítelem Jiřím Krampolem (85), se kterým točí videa pro hudební televizi a píší knihu.

Bubílková se snaží situaci nepodceňovat a pečuje o své tělo. „Každý den bez ohledu na počasí chodím ven s hůlkami. Sportuju,“ říká Zuzana Bubílková, která se ale zatím statečně vyhýbá velkému trendu otužování: „Do studené vody bych ale nevlezla, to říkám otevřeně.“

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám