Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Se Slávkem Bourou budou mít ti dříve narození navždy spojený pořad Snídaně s Novou a Rande který před třiadvaceti lety moderoval se svou již bývalou manželkou Markétou Mayerovou. Právě k druhému pořadu se moderátor po letech vrací.

Seznamovací formát ovšem nebude vysílán v televizi, ale na internetu. „Bude to seznamka speciálně vytvořená pro sociální sítě,“ řekl Super.cz Boura, který už má i název: „Bude se to jmenovat Dáme lásku? a měli bychom začít už 3. února.“

Slávek Boura nebude pouze moderátorem, ale má na starosti produkci. „Oslovili mě, abych to celé vymyslel,“ říká moderátor, který na dohazování nebude sám. Mayerová mu už ale sekundovat nebude. „Budu to moderovat společně s mladým a šikovným moderátorem Martinem Veverkou.“

Kromě moderátorské profese koketuje Boura také s tou hereckou, a nejen to. „Zkouším divadelní hru s Jardou Sypalem. Připravuju vydání svého nového románu Magické zrcadlo,“ říká Slávek Boura.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám