Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Původně nás měl přivítat s manželkou i režisér legendárních Snowboarďáků či letošní štědrovečerní pohádky O vánoční hvězdě Karel Janák. Nakonec ale musel odjet na lokace k novému filmu a domem kousek za Prahou nás provedla jeho manželka. "Jste jedna z prvních návštěv, bydlíme tady teprve od 22. prosince," řekla Super.cz herečka Romana Goščíková.

Dům už stojí dlouho, Janák ho sám spolunavrhoval a postavil za svůj první velký honorář ze Snowboarďáků, prošel ale rekonstrukcí a všechno je tady nové. "Zařizování je tedy v době koronaviru horší, všechno objednáváme online a dodací lhůty jsou tak dlouhé, že když přijde další krabice, hádáme, co v ní vůbec bude. Zatím přišlo v dobrém stavu skoro všechno, jen nábytek do pokojíčku pro syna se někde cestou ztratil," vyprávěla nám Romana.

Nás překvapila barevnost, kterou manželé v domě zvolili. "Když se sejdou herec a režisérka, je to hodně o barvách. Nakonec jsme se shodli na tyrkysové, kterou jsou natřené okenní rámy, a k nim jsme ladili další vybavení, například i včetně ledničky Chtěli jsme, aby to tady mělo takový středomořský ráz," upřesnila paní domu.

Zvlášť pyšná je na koupelnu a miluje i exkluzivní postel za statisíce, která má na druhou stranu třicetiletou záruku.

Jak to v domácnosti režiséra a herečky vypadá, se můžete podívat v našem videu i bohaté fotogalerii.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám