Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvák Daniel Hůlka (55) v době koronavirové vyměnil koncertování a muzikálové role za roli tatínka. Spolu se svou manželkou Bárou si užívají každého dne, který tráví s dcerkou Rozárkou. A radují se z toho, jak roste a jaké dělá pokroky, třeba i na horách, kam nyní vyrazili.

„Užíváme si to tu báječně. Hory, sníh, je tu jako v pohádce a Rozárka je nadšená a šťastná. Bydlíme v krásný klasický roubence, dokonce máme v sednici klasický horský kachlový kamna a dá se spát tzv. na peci, “ řekl Super.cz Hůlka.

Kromě toho, že s dcerkou sáňkuje, nám na sebe zpěvák také prozradil, po kolika letech si vyrazil na běžky. „Na běžky jsem se postavil po víc než 30 letech, jinak preferuji klasický sjezd, a musím říct, že je to paráda a že jsem si to moc užil,“ dozvěděli jsme se od zpěváka, který je ze zasněžených kopců nadšený.

„Na horách jsme moc šťastní, ať už na sáňkách, nebo na běžkách, užívejte přírody jako my. Je to to nejlepší, co můžete pro své zdraví v této době udělat,“ dodal závěrem zpěvák, který už se těší až si zase zahraje Kata Mydláře v Divadle Broadway.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám