Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Agáta Hanychová (38) to rozjela jako v dobách, kdy ještě nebyla maminkou syna Kryšpína. Když si jen s partnerem Mirkem Dopitou vyrazila do českého Aspenu, v hudebním klubu byla zase za rebelku. Nenechala se ani odvrátit od myšlenky, že klec pro go go tanečnice je to nejvhodnější místo pro mladou maminku.

Modelka, která před pár dny pokřtila svůj kalendář a dofotila fotky pro pánský časopis, byla ve ve Špindlerově Mlýně ve svém živlu. S přítelem Mirkem Dopitou moc času netrávila, zato na všechny známé, které rok neviděla, si ho našla dost. Byla tak nabitá energií, že už nevěděla, co by. A tak přišla na řadu klec. Agáta se svíjela do rytmu a vzbudila větší pozornost než vystoupení Heleny Zeťové.

Ta byla hlavní hvězdou večera poté, co se pořadatelé nedohodli na honoráři s kapelou NightWork. Ta podle informací z klubu Silver žádala honorář čtyři sta padesát tisíc korun, což se pořadatelům za hodinové vystoupení dát nechtělo. Helena prý byla podstatně skromnější.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám