Hlavní obsah
Článek

Ruská hvězdička sociálních sítí Marina Balmaševová, kterou na Instagramu sleduje přes půl miliónu lidí, se stala matkou. Otcem dítěte je přitom syn jejího bývalého manžela, jednadvacetiletý Vladimir.

Pětatřicetiletá Balmaševová byla původně vdaná za dnes pětačtyřicetiletého Alexeje, se kterým strávila 10 let. „V tom vztahu jsem spíš předstírala, než že bych žila,“ svěřila se Ruska.

Pár společně vychovával i mladého Vladimira. Poté, co jejich manželství skončilo, nezůstala influencerka na ocet dlouho. Vztah s nevlastním synem přerostl v lásku, která během loňského léta vyústila svatbou, uvedl lokální tisk.

Spokojený pár nyní oznámil, že se v pátek stal rodiči zatím nepojmenované dcery. Holčička se narodila předčasně. „Voda mi praskla, když jsme sledovali seriál Hra o trůny. Přišla na svět dříve, ale všechno je v pořádku,“ řekla Balmaševová. Uvedla také, že ani ona, ani Vladimir nyní s Alexejem nemluví.

„Jestli si vyčítám, že jsem rozbila rodinu? Ano i ne. Mrzí mě, že jsem narušila vnímání klasické role matky a otce,“ přiznala. „Ale důležité je, že se nyní cítím milovaná, a zároveň miluji,“ doplnila žena, která se s novým manželem přestěhovala a má teď na starost také finanční zabezpečení rodiny.

„Věděla jsem, do čeho jdu, ale nejsem žádný sponzor. Dokud se Vladimir nepostaví na vlastní nohy, bude placení účtů na mně,“ dodala Balmaševová.

(nčs)

Reklama

Další články

Načítám