Hlavní obsah
Článek

Kvůli pandemii nemoci covid-19 trpí nejen její umělecké počínání, na Sisu Sklovskou (58) doléhají omezení i v soukromí. Slovenská diva musí odložit plánované obnovení slibu s manželem Jurajem (69). Druhou svatbu měl pár v plánu uspořádat po deseti letech a místem konání měl být opět kostel nedaleko Dunajské Stredy, kde si řekli své ano.

„Byli jsem tam v létě a povídali jsme si s paní manažerkou, že bychom si to rádi zopakovali. Byli jsme domluveni, že se ozveme, kolik lidí přesně přijde. A chtěli jsme si zopakovat i obřad,“ popsala svou vizi Novému času slovenská pěnice. „Situace byla stále horší a horší. Pak jsme vymysleli ještě alternativu, že bychom to udělali v Bratislavě v jednom našem oblíbeném podniku. Bohužel tato situace nedovoluje nic,“ posteskla si zpěvačka.

Sisa miluje lidi a období, kdy je společenský život na bodu mrazu, si rozhodně neužívá. „Plánovali jsme udělat jeden velký mejdan. Měli tam být i lidé, kteří nejsou ze Slovenska a přicestovali by. Chtěli jsme, aby se hosté cítili dobře, a ne omezeně. Přesunuli jsme to, i když nevím na kdy,“ dodala slovenská zpěvačka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám