Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Pamatujete si na seriál Škola zlomených srdcí? Pak jistě znáte herce Callana Mulveye. Představitel „bad boye“ Bogdana Drazice oslaví v únoru 46 let a za sebou má na dvě desítky filmových i seriálových rolí. A také vážnou dopravní nehodu.

Callan Mulvey byl v 90. letech miláčkem teenagerů

Účastníkem nehody se herec stal na konci roku 2003 poblíž Byron Bay v Sydney. Vážná zranění si vyžádala měsíce léčby. Podle slov jeho kolegy měl Mulvey štěstí, že přežil.

„Je slepý na jedno oko, podstoupil rekonstrukci obličeje. Levá strana jeho těla byla úplně polámaná,“ citoval slova herce Damona Gameaua The Sydney Morning Herald necelého půl roku po nehodě.

Sám Mulvey později uvedl: „Celá střední část obličeje se zhroutila. Rozřízl jsem si ho od ucha k uchu, kůže mi spadla dolů a museli mi ho (obličej) předělat.“

Vše naštěstí dobře dopadlo a Mulvey se mohl naplno vrátit do života i do práce. Na kontě má kromě jiného filmy 30 minut po půlnoci, Captain America: Návrat prvního Avengera, Avengers: Infinity War či Avengers: Endgame.

V roce 2010 se Mulvey oženil s hudebnicí a učitelkou Rachel Thomas.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám