Hlavní obsah
Článek

Po zápasníkovi MMA Attilovi Véghovi natáčí s režisérem Petrem Větrovským dokument o svém životě i další sportovní šampion. Diváci se mohou těšit na životní příběh fotbalisty Jana Kollera (47). „Bude to takový průřez od dětství, začátky mé fotbalové kariéry, všechny kluby, kde jsem působil až po současnost,“ řekl Koller v rozhovoru pro Super.cz

Dokument nebude mapovat pouze jeho kariéru a úspěchy na hřišti, diváky nechá nahlédnout i do soukromí. Nabízí se otázka, jestli bude součástí filmu i fotbalistova bývalá manželka a maminka jeho dětí. V minulosti se hojně spekulovalo, zda už jsou Jan a Hedvika Kollerovi rozvedení, protože každý z manželů tvrdil něco jiného.

„Ještě se to teď dořešuje, už je to jen formalita. Zatím je to v jednání, protože ještě natáčíme, ale měla by tam být,“ odtajnil nám fotbalový útočník.

Současná koronavirová doba není lehká ani pro něj. Pravidelně absolvuje cesty do zahraničí, protože jeho dcery žijí s maminkou v Monaku. Snaží se je ale navštěvovat, jak jen to jde. Přestože manželství fotbalistovi zkrachovalo, blýská se mu v soukromí na lepší časy. Pochlubil se, že má novou přítelkyni Zuzanu.

„Mám partnerku, jsem spokojený a myslím, že už si to všechno pěkně sedlo a je to bez problémů,“ dodává Koller.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám