Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jejím filmovým debutem byla komedie Příliš osobní známost, kde Valentýna Bečková tvůrce okouzlila svým přirozeným projevem. Režisérka filmu Marta Ferencová se nechala slyšet, že má dívenka podobný druh přirozeného hereckého talentu, jako měla dětská hvězda Tomáš Holý. Proto ji obsadila i do svého dalšího filmu Přání Ježíškovi.

Valentýna si v komedii zahraje holčičku z dětského domova, která se shodou okolností jmenuje Terezka, jako její postava z jejího prvního filmu. „Je hodná, milá, a krásně vysvětluje co a jak,“ řekla Super.cz Valentýnka, kterou filmování velmi baví a zatím pro ni není nic překážkou. „Zatím nic moc těžkého nebylo, všechno jsem zvládla,“ uvedla.

Ve filmu se objeví také velká jména jako Jaroslav Dušek, Eva Holubová či Richard Krajčo, dále pak Elizaveta Maximová nebo Hana Vagnerová. Valentýna má nejvíc natáčecích scén s Matějem Hádkem. „Ten je skvělej. Přátelskej, milej a umí dělat srandy obličejem, pusou, očima, je dost srandovní.“

Jelikož jsou ústředním tématem filmu Vánoce, ptali jsme se, jestli holčička pod stromeček vždy dostala, co chtěla. „Co jsem si přála, to jsem vždycky dostala, Ježíšek mě zatím nikdy nezklamal. Ale přeju si už dlouho, aby se mi konečně ukázal, nikdy jsem mu to ale ještě nenapsala, takže budu doufat, že mi to splní,“ řekla Valentýna.

Reklama

Další články

Načítám